Deklaracja dostępności
Skrzynka na sygnały
Telefon bezpieczeństwa
Telefon zaufania
RODO








Nazwa Użytkownika

Hasło



Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
1 2 3 4 5 6

>>> Operator urządzeń przemysłu spożywczego NOWY KIERUNEK !!!

>>> Ślusarz

>>> Kucharz

>>> Wielozawodowa






Zobacz również:

LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
TECHNIKUM
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
LICEUM DLA DOROSŁYCH

INFORMACJE DOTYCZĄCE REKRUTACJI 2020/2021


Formuła 2017

Branżowa Szkoła I Stopnia (3 -letnia po gimnazjum)

1. Ślusarz 722204
AU.35. MG.20. Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi

2. Kucharz 512001
TG.07. Sporządzanie potraw i napojów


Formuła 2019

Branżowa Szkoła I Stopnia (3 - letnia po SP)

1. Ślusarz 722204
MEC.08. Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi

2. Kucharz 512001
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań


Bieżące informacje o egzaminach zawodowych i kursach można znaleźć w dziale KSZTAŁCENIE ZAWODOWE





Kurs kucharz 2b rozpocznie się 2 listopada. Zajęcia będą prowadzone w trybie zdalnym. Kanałem komunikacji jest e-Dziennik Librus.
Zasady składania deklaracji przez maturzystów 2020/2021
Terminy kursów
i praktyk 2020/2021




Design by A.K. with theme CeRNoBiL for ZS Raciaz Powered by PHP-Fusion 376034 Unikalnych wizyt | AKTUALIZACJA: 21.11.2020 r.